Page Nav

HIDE

Twitter

GRID_STYLE

Son yazılar:

latest

Osman Ünlü hoca ile bugünkü canlı sesli sohbet

  Suallerin cevaplarını sesli dinlemek için tıklayınız 1- Abdest aldığımız lavaboda, çocuk bezlerini yıkadığımız oluyor, burada abdest alm...


Bugünkü lavabolar taş ve fayansla kaplı olduğu için necaset tutmaz. Yıkandığı zaman ise tertemiz olur Dolayısıyla dinen bir mahsuru yoktur. 



Beton olunca, ot ve ağaç bitmez. Mezarın üstünde biten ot ve ağacın kabirde yatana faidesi vardır. Çünkü kabir üzerinde biten ot ve ağaçtan mutlaka hayvan ve insan istifâde eder ve kabirdekilere de sadaka sevabı verilir. Toprak kayması ve benzeri durumlar olmadığı müddetçe kabrin üzerini kapatmamak daha iyidir. 





Bu şeytanın ve nefsin bir aldatmacasıdır. Ehl-i sünnet alimleri buyuruyorlar ki; ‘’Nefs en çok namazda kahrolur.’’ Nefs; namaza durmasına mani olamadığı zaman namaz içinde esnetir.  Bu nefsin vazifesidir. Bundan kurtulmak için istiğfara ve ısrara devam edersek inşallahü teâlâ kurtuluruz.




Sebeblere yapışmalı ve bir doktordan şifâ bulamadıysa başka doktorlara da gitmelidir. İstiğfar ve duaya da devam edersek inşallahü teala Cenab-ı Hâk şifâ ihsân eder. 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bize gönderiniz. Sorularınız için dinimizislam2@gmail.com adresine mail gönderiniz.
BİZİM SAHİFE sitesi..

Önizleme